Незабравими спомени :)

Здравейте, феи
Мина много време от последното ми влизане тук :(. Нямах време за нищо, а пък за любимите ми хартийки съвсем, но пък попътувах по света и у нас и именно това е поводът, заради който днес ще видите последните неща, които направих...
На вашето внимание представям 2 от 5те /за всяка по 1/ албума, събрали мили спомени от едно момичешко пътуване до красивата Испания.
Албумите са доста идентични / за да няма сърдити :D/,хартиите,цветята и дървените елементи са Prima /както винаги вълшебни/, малко от етикетите на Тим Холц, снимки и надписи,свързани с много усмивки....Снимките са доста и няма да ви се разсърдя, ако не ги прегледате докрай :)








Самите албуми направих от сгънати на две амбалажни пликчета /имат си тайни джобчета :)/, като кориците "усилих" с мукава, а вътрешните страници са само с хартия, която е доста плътна. Правих ги с доста мерак и много ми харесват.Надявам се да харесат и на вас!









Мисля, че се вмествам в предизвикателството на Мър Мяу - "3-5-8..." с 3 цветя, 5 дървени елемента и 8 тагчета за малки надписи :).Ако не е така, моля момичетата да ме извинят и да премахнат участието ми в Забавлятелството!

За мен беше удоволствие,че се отбихте,благодаря!Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

10 коментара:

Being shMe каза...

О, какво невероятно завръщане! Мари, липсваше на много от нас. Това, което ни споделяш е една дълго чакана твоя приказка, която пленява, вълнува и носи радост. Личи си многото "мерак", вложен в изработването на тези красоти. Браво и добре завърнала се :)ххх

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ти, шМи! Както винаги ме усмихна светкавично :)

Toni каза...

Прелестни са! Чудесна изненада си спретнала за момичешката банда :). Радвам се да те видя отново тук, липсваше ни много с твоите красиви и униклани творения. Надявам се по-често да се отбиваш вече :)

dani's cards каза...

Мога да позная твое творение без да виждам името ти;-) Албумите са страхотни,а Испания е повече от великолепна, нали?;-)

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви, вълшебници!
Дани, в Испания остана част от сърцето ми и със сигурност ще се върна там. :)

Маги каза...

Еха, завръщане с гръм и трясък! ;) Приказни албуми! Много липсваха твоите красоти.

Vesi каза...

Хей, добре завърнала се. Много ми липсваха твоите красоти. Толкова са нежни и уникални. Пожелавам ти още много приятни пътувания и незабравими моменти :)

Maria Tchotcheva каза...

Разкошни са! Добре дошла отново и не зачезвай толкова дълго, нали :)

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви, момичета...ама много! Адашче, ще опитам,защото и на мен не ми се иска :)

bejko каза...

Чудесно завръщане!И на мен ми липсваха красотите с които ни радваш.А след зареждането което си направила вярвам ще има с какво да ни изненадваш доста време занапред:)

Публикуване на коментар