Mix media....first try

Здравейте, прекрасни !
Нов месец - ново Забавлятелство :), заповядайте там!
Надявам се да ви хареса първият ми опит за mix media - много скромен, но пък вдъхновяващ и ентусиазиращ, поне за мен. Заиграх се с един стенен часовник, който представлява/ше/ механизъм върху керамична плоча в дървена рамка...използвах кашон, марля,  изрязани формички и завъртулки Tim Holtz, Prima и изработени от мен цветенца, перце и пиле от Двете елши, Tattered angels Glimmer mist - няколко цвята и домашно приготвено Gesso / бяло лепило, бебешка пудра, бяла боя и малко вода/...мисля, че изброих всичко :). Ето за какво иде реч:




Мисля си, че можеше да се получи и по-добре, но да си призная честно, нямах много време /правих го късно снощи и днес сутринта - 30.04.13/, но пък ми беше изключително интересно и приятно и със сигурност скоро ще се пробвам пак.Толкова от мен за днес :)
Желая ви спокойни почивни дни и красиви празници!

За мен беше удоволствие,че се отбихте, благодаря! Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

9 коментара:

dani's cards каза...

Мария,златни ръце имаш! И не стихващ талант! Часовникът е малка приказка ала Тим Холц! Поздравления!

Handmade_by_MaDe каза...

Mnogo ti blagodarq, Dani! Ysmihna me shiroko :)

Miss Emerald каза...

Страхотно! Креативно! Пленяващо! За пореден път, попадайки в твоя блог, съм силно впечатлена, възхитена, пленена от твое творение! Прекрасен първи опит и ще очакваме с нетърпение и следващите. Весело посрещане на празниците!

Bo каза...

Първи опит, колко да е първи... Ама по нищичко не пролича! Идея си нямам от този стил, но е толкова красиво, че за мен си е изкуство!
Поздрави и весели празници! :)

Handmade_by_MaDe каза...

Blagodarq vi,vulshebnici! :)

Диляна каза...

Ах... приказен проект!!! :-) Останах без думи! Весели Великденски празници от мен :-)

Being shMe каза...

А ти мен много моля да ме извиниш, защото чак сега видях тази публикация. Часовникът ти зърнах в Забавлятелството и просто ми изтекоха очите по него. После си казах - ще чакам да си публикуваш и да ти напиша, а то ... изпуснала съм те. Ами да си кажа - все така да си играеш с новите неща, защото накрая се раждат чудеса от ръцете ти. Наистина блестящ проект. Голямо браво, Мари :)ххх

Toni каза...

Жестоко! Направо думи нямам! Изпуснала съм много красоти за 10-те дни, в които ме нямаше, но ще си наваксам! Поздравления за прелестната mixed media!

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви много,вълшебници! :)

Публикуване на коментар