With nail enamel... :)

Не мога да пропусна да честитя на момичетата чисто новичкия блог за предизвикателства Card Mania и да им пожелая прекрасни моменти, както и да благодаря за новото местенце за красоти!
Поиграх си с лаковете за нокти /не съвсем по предназначението им/ :) и опитах да направя "мраморния" фон с тях....добавих цветенце и надпис и ...ето я:Ще я покажа и в първото предизвикателтво Card mania challenges - Anything goes.
За мен беше удоволствие,че се отбихте,благодаря!Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

11 коментара:

Диляна каза...

Страхотна картичка! :-) Аз ползвам най-често лакове с брокат вместо т. нар. glitter glue, защото ми е по-лесно, но при теб ефектът е много по-интересен :-)

Благодаря ти, че се включи в първото предизвикателство на Card Mania Challenges и ще се радвам отново да те видим при нас :-)

BEARKIS каза...

Шармантна!Моите поздравления!!!!

Mila каза...

Made, страшна идея! И уникална реализация !

Maria Tchotcheva каза...

Много е красива и ефектна! Поздравления!

Veselina каза...

Страхотно се е получил фонът, прекрасна картичка!

Desi каза...

Невероятно! Прекрасна картичка се е получила!

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви!

kenli каза...

Цветно, пъстро и феерично от към цветове и форми! Интересна идея и много добре осъществена! Благодаря ти, че участва в първото предизвикателство на CARD MANIA CHALLINGES и успех!

Маги каза...

Прекрасно се е получила!

Ani каза...

Първо искам от името на Card Mania да благодаря за чудесните пожелания! Невероятен фон се е получил! Много креативно! А картичката е чудесна!Благодаря ти, че я включи в нашето първо предизвикателство! Надявам се, че честичко ще се отбиваш при нас :) Ани

Kati каза...

Както винаги - оригинална, интересна и прекрасна картичка.Браво!

Публикуване на коментар