:)

Здравейте, прекрасни :)
Толкова много ми липсва правенето на картички и разглеждането на вашите красоти, но напоследък времето ми не стига за нищо...Все пак си откраднах мъничко минутки и направих този таг с огромно удоволствие и специално за предизвикателството на Bearkis - Shabby chic при Картичкофуриите .
Ето го :


Използвам тази публикация, за да ви поканя да участвате и в моето първо предизвикателство "По-красивото лице на кашона" , отново при Картичкофурии.Ето картичката,която направих и се надявам да видя вашите прекрасности там :За мен беше удоволствие,че се отбихте,благодаря!Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

8 коментара:

*щурчо* каза...

За мен всяко надникване в твоя блог е истински празник за очите...Тага е великолепен- много арт и много шик..

Mila каза...

Мария, тагчето ти за Bearkis е уникално и много Shabby chic ! Направо се влюбих, толково нежен и романтичен! А картичката изцяло в твой дух - супер винтидж :)!Разкошни са !

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви...много!!!

Vili M. каза...

MaDe, тагът, който си направила е много красив и романтичен. Особено много харесвам начина, по който наднича надписът. Ако ми остане време, обещавам да направя нещо и за твоето предизвикателство :)

vilini каза...

Понякога думите са излишни - аз съм без думи.....

А предизвикателството ти е доста вдъхновяващо, интересно, абе предизвикващо!

Маги каза...

За мен пък беше удоволствие да се порадвам на твоите красоти!!!:)

Анонимен каза...

Толкова ми бяха долипсвали тези твои красоти в картичките, точно от картон :-) Радвам се, че се завърна, а картичката и тагчето са прекрасни.

Handmade_by_MaDe каза...

Благодаря ви много! :)

Публикуване на коментар