Поздравления...

Ще ви покажа картичка,която видях на няколко места и много ми хареса.Реших,че е идеален модел за цветята,в които,както вече споменах,съм влюбена :).И защото прилича на букет,мисля да я покажа в Картичкофурии - Направете ми букет , за Кали, която има двоен празник,с пожелания да е здрава,безумно щастлива и винаги така креативна и вдъхновяваща!За мен беше удоволствие,че се отбихте,благодаря!Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

11 коментара:

KalySto каза...

Ееее,разкошен букет! Благодаря за милите думи и красивите пожелания!А идеята за катричката е страхотна и много ми хареса как си избрала контаста на бялото и цветното!Благодаря ти,че участва в моето предизвикателство!

arcadia каза...

Да, тази идея съм я виждала тук-там, но твоята интерпретация ме кара да си мисля, че я виждам за първи път - страхотна е!

Miss Emerald каза...

Ееех, красота, красота! Не само букет, но и нотите ми харесаха - дала си тон за един прекрасен поздрав към Кали и в музикално отношение! Да не говорим колко хубаво стоят самите цветя!

Petya каза...

Много нежно и красиво изпълнение!

Bo каза...

Много е красива, цветята са разкошни (както винаги)...:)))

Unknown каза...

Страхотен майстор си на цветята!Прекрасна е!С белия паус на ноти си сътворила един пеещ,цветен шедьовър!Поздравления!

Handmade_by_MaDe каза...

Много ви благодаря! :)

Green-Eyed Girl каза...

Страхотна картичка! Убедена съм, че КАли ще остане запленена от нея. Както и всички, успели да я зърнат :)

Gabi каза...

Прекрасна картичка! Много, много нежна и красива. А цветята са невероятни!!!

Mila каза...

Много пищна и цветна :) Успя да ме усмихне :)

Cvety каза...

И тази, и по-предишната с оградката и птичето, не мога да подмина без да кажа най-малкото, че са красиви, свежи и изпипани като картини :)

Публикуване на коментар