Разни, забавни...докато нямам време

Добър ден, прекрасни :)
Липсата на свободно време се отразява най-вече тук...понякога правя разни неща, но да ви ги покажа така и не смогвам :(
Днес си откраднах мъничко минутки и ето ме. С три съвършено различни и доста пипкави творения...ако ви е интересно,моля останете :)
Първа е картичката :




За да се появи тя са виновни книгоразделителят и тази нейна " сестричка " /днешната е 100 % момичешка обаче/ :)... ми харесвам този модел, обожавам кашона, хартиите на ММЕ и тези вълшебни, малки пеперудки :)



Втора, на вашето внимание, представям една пластмасова чаша, ненадейно сполетяна от промяна :)



Цветенца от моите си /от филтри за шварц кафе/, пеперудки, перлички, дантела и панделки... Можете да я видите и в Simon says - Flower power.

И последно за днес, едно мини тефтерче, с размери 4 / 5.3см, което изцяло изработих сама /дори листчетата за писане вътре/ ... голямо боцкане падна, докато ги сглобя :)



За мен беше удоволствие,че се отбихте,благодаря!Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)

Mix media....first try

Здравейте, прекрасни !
Нов месец - ново Забавлятелство :), заповядайте там!
Надявам се да ви хареса първият ми опит за mix media - много скромен, но пък вдъхновяващ и ентусиазиращ, поне за мен. Заиграх се с един стенен часовник, който представлява/ше/ механизъм върху керамична плоча в дървена рамка...използвах кашон, марля,  изрязани формички и завъртулки Tim Holtz, Prima и изработени от мен цветенца, перце и пиле от Двете елши, Tattered angels Glimmer mist - няколко цвята и домашно приготвено Gesso / бяло лепило, бебешка пудра, бяла боя и малко вода/...мисля, че изброих всичко :). Ето за какво иде реч:




Мисля си, че можеше да се получи и по-добре, но да си призная честно, нямах много време /правих го късно снощи и днес сутринта - 30.04.13/, но пък ми беше изключително интересно и приятно и със сигурност скоро ще се пробвам пак.Толкова от мен за днес :)
Желая ви спокойни почивни дни и красиви празници!

За мен беше удоволствие,че се отбихте, благодаря! Пожелавам ви милиони поводи за усмивка и до скоро! :)